راهنمای خرید لوله

انواع لوله های ساختمانی

یکی از محصولاتی که بسیار پرمصرف هست و کاربردهای فراوانی در بخش کشاورزی ، صنعتی و ساختمانی دارد انواع لوله های ساختمانی است. که با توجه به پرمصرف بودن مدل های متنوعی با جنس های مختلف نیز دارد.

ما در مقاله راهنمای خرید لوله به لوله هایی می پردازیم که بیشتر در حوزه ی ساختمانی کاربرد دارند بررسی کلی این لوله ها در این مختصر آورده شده قطعا سوالاتی از طرف شما بی پاسخ خواهد ماند به همین علت ، شماره تماس هایی برای شما عزیزان در نظر گرفته ایم که با کارشناسان مطرح این حوزه صحبت کرده و به پاسخ مدنظرتان برسید.

اصطلاحات در پروژه ی ساختمانی

هر بخشی از صنعت برای محصولات و ابزار خود اصطلاحاتی دارد در این بخش میخواهیم به انواع لوله ها که در پروژه های ساختمانی استفاده می شوند بپردازیم با ما همراه باشید.

اندازه لوله

منظور از اندازه ی لوله ، قطر خارجی آن است. که در هنگام خرید یکی از اصلی ترین پارامترها است. هر لوله ای که تولید می شود دو قطر خارجی و داخلی دارد. قطر داخلی برای حجم سیالاتی که انتقال داده میشوند در نظر گرفته می شود و قطر خارجی عموما بر عوامل فضای بیرونی تاثیر میگذارد.

انواع لولهضخامت لوله

فاصله ای که بین قطر خارجی و قطر داخلی لوله وجود دارد گوشت و یا ضخامت لوله می گوید که تعیین کننده کاربرد و وزن لوله است.

 

جنس و آلیاژ لوله

جنس های مختلفی از لوله ها براساس نوع کاربردشان در بازار وجود دارند بیشترین تولید برای لوله های فولادی و پلاستیکی است. تنها برای تولید لوله های آبرسان از ترکیب پلاستیک و فلز استفاده می کنند از لحاظ پرکاربرد بودن ، لوله های فولادی در صدر هستند.

درزدار و مانیسمان

این دو کلمه نیز از اصطلاحات هنگام خرید لوله است که ممکن است با آن مواجه شوید که در تولید لوله از این دو روش استفاده می شود. روش درزدار به این صورت است که لوله هایی که با ورق های فولادی تولید می شوند بعد از تغییر شکل آن ، دو لبه ی ورق را به صورت طولی به هم جوش می دهند درز طولی در سطح و داخل لوله دیده می شود و قابل لمس هست .

در روش مانیسمان به جای استفاده از ورق برای تولید لوله از شمش های استوانه ای استفاده می کنند که در این روش هیچ درز و بریدگی وجود ندارد و لوله کاملا یکدست است که همین دلیل ویژه بودن این نوع لوله هاست.

انواع لوله های فولادی قابل استفاده در ساختمان

مواردی که لوله ها کاربردهای متفاوت و مختلفی در ساختمان دارند از انتقال آب و تمین کردن گرمای ساختمان گرفته تا انتقال گاز به خانه ها و همچنین موارد ایمنی و آتش نشانی است. از لوله های فولادی برای انتقال گاز و همینطور به منظور لوله های آتش نشانی نیز استفاده می کنند. که در ساختمان معمولا از دو نوع لوله فولادی استفاده می کنند.

1-لوله سیاه تست شده

2-لوله گالوانیزه تست شده

لوله فولادیکه به توضیح مختصر هر یک می پردازیم:

لوله سیاه تست‌ شده

لوله هایی که برای خطوط گاز استفاده می شوند به روکار و توکار تقسیم میگردند که هر دو از لحاظ جنس با یکدیگر فرق دارند.

لوله های سیاه را برای لوله کشی گاز درون ساختمان هم به صورت توکار و هم به صورت رو کار استفاده می کنند چون قیمت پایین داشته و همینطور تست شده است. اهمیت تست شدن لوله ها از این جهت است که نشتی لوله های گاز مشخص می شود.

لوله های گازی که تست می شوند شامل بیمه می گردند که اگر بعد از استفاده بر اثر نشتی حادثه ای رخ داد بیمه خسارت را متقبل می شود در صورت عدم تست اگر حادثه ای رخ داد بیمه هزینه ای را متقبل نخواهد شد. بنابراین حتما تاییدیه تست لوله های سیاه را بگیرید.

لوله گالوانیزه تست شده

برای انتقال آب در سیستم های اطفاء حریق از لوله های گالوانیزه ی تست شده استفاده می کنند. علت این انتخاب ، مقاومت بالای این نوع لوله در مقابل خوردگی است و همچنین در زمان آتش سوزی مقاومت بالایی نسبت به حرارت دارند.

لوله های پلاستیکی برای مصارف ساختمانی

ما در مقالات گذشته به بررسی لوله های پلاستیکی با جنس های مختلف پرداخته ایم که اشاره به آنها از حوصله ی این مقاله خارج است. برای دسترسی به این مقالات به لینک های زیر مراجعه کنید.

مقاله مرتبط : انواع لوله پی وی سی
مقاله مرتبط : لوله برق پلی امید
مقاله مرتبط : لوله پوش فیت و تفاوت آن با لوله پلیکا و پلی اتیلن

لوله های پلاستیکینکات مهم در زمان خرید لوله

از نکات مهمی که هنگام خرید لوله حائز اهمیت است کارخانه ی تولید کننده ی لوله می باشد که باید طبق استانداردهای جهانی و با تکنولوژی روز دنیا لوله های با کیفیت را تولید و روانه بازار کنند. خوشبختانه در ایران کارخانه هایی که لوله های مختلف برای مصارف مختلف تولید می کنند از استاندارد خوبی برخوردارند که یکی از این کارخانه ها که به تولید تخصصی لوله های برق اهتمام دارد کارخانه ی بامیک است که در تخصص خود برای ساخت لوله های یو پی وی سی و پی وی سی برق جزو پنج برند برتر کشور است و با کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز تعامل دارد. در تمامی بخش های تولیدی مهندسین ناظر و کارشناسان خبره ی تولید لوله برق را به کار گمارده است و برای مشاوره در مورد لوله ها و صنعت ساختمانی نیز مشاورانی مسلط دارد که هر زمانی که سوالی برای شما مطرح بود می توانید با این مشاوران به صورت رایگان در ارتباط باشید.

برای کسب اطلاعات در مورد لیست قیمت انواع لوله پی وی سی کلیک کنید.

منبع مقاله : راهنمای خرید لوله برای مصارف ساختمانی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمحصولاتتماس