لوله پوش فیت و تفاوت آن با لوله پلیکا و پلی اتیلن

لوله پوش فیت

لوله پوش فیت


مهم ترین فاکتور در هر زمینه ای انتخاب محصول با کیفیت است مخصوصا زمانی که این محصولات در صنعت ساختمان سازی و تاسیسات مورد استفاده قرار می گیرند. انتخاب لوله مناسب فاضلاب یکی از اصلی ترین موارد ساخت یک ساختمان است بنابراین آشنایی با لوله پوش فیت و دانستن فرق آن با لوله های دیگر هدف این مقاله است.

لوله پوش فیت چیست؟

لوله پوش فیت از جنس پروپیلن هستند که در صنعت فاضلاب کاربرد گسترده ای دارند دو نوع معمولی و بی صدا از این نوع لوله تولید می شود. سری های نری و مادگی در انتها و ابتدای این لوله ها محل اتصال به یکدیگر هستند که به عنوان سوکت نصب مورد استفاده قرار میگیرند.

فرق لوله پوش فیت و لوله پلیکا (PVC)

معنای لغوی پوش فیت چفت شدن توسط فشار است و دقیقا کاربرد این لوله نیز همین است که باعث تمایز آن با سایر لوله ها ست. یک اورینگ داخل لوله پوش فیت است که لوله ها را به هم متصل می کند و همین اورینگ ها هستند که دیگر نیازی به استفاده از چسب را برای اتصال نمیدهند. در حالی که استفاده از چسب در اتصال لوله های پلیکا ضروری است

عامل اصلی جنس لوله و نوع اتصال موجب تفاوت در لوله ها می شود لوله های پلیکا از جنس پی وی سی هستند و ساختاری محکم و بادوام دارند . طبق گفته های مقالات قبلی سایت بامیک در مورد لوله پی وی سی ، می دانیم که لوله پی وی سی به خاطر مقاومتش مقابل خورندگی و زنگ زدی معروف است هر چند لوله پوش فیت نیز همین گونه است و مقاومت خوبی دارد اما لوله پی وی سی قوی تر از لوله های پوش فیت عمل می کند.

مقاله مرتبط : لوله پی وی سی برق

لوله های پوش فیت

لوله های پوش فیت

مزایای لوله پوش فیت

دردسر کار با چسب در لوله های پوش فیت صفر می شود و زمانی برای سرد شدن چسب که برای لوله های پی وی سی در نظر گرفته می شود دیگر نیاز نیست. همین چفت شدن لوله های پوش فیت می تواند از نشتی لوله جلوگیری کند.

 

تنوع سایز و شکل لوله های پوش فیت بسیار بالا است

میتوان این لوله ها را در کنار لوله های چدنی و فلزی و حتی پلیکا نیز استفاده کرد.

در برابر حریق و آتش سوزی مقاومند و آسیب نمی بینند

آب بندی در این نوع لوله به درستی انجام میشود و نشتی اتفاق نمی افتد

رسوب در لوله های فاضلاب از مشکلات رایج است اما لول ههای پوش فیت به علت داشتن سطحی صیقلی امکان رسوب فاضلاب را به حداقل می رساند.

در مقابل انبساط و انقباض خط لوله مقاوم هستند

لوله های یک سر سوکت و دو سر سوکت دارند

مقاله مرتبط : تفاوت لوله پی وی سی و لوله پلی اتیلن

معایب لوله پلیکا و لوله پوش فیت

لوله های پی وی سی در برای اشعه UV مقاومت کمی دارند. که هنگام نصب در مقابل نور خورشید باید به این مسئله توجه شود.

به خاطر استفاده از چسب و احتمال بازشدگی ان ، نشتی رخ می دهد که می تواند دردسر ساز باشد.

اورینگ در لوله های پوش فیت ضمن مزایا بودن، می تواند به عیب بزرگی نیز تبدیل شود زیرا مقاومت کافی را در برابر ضربه ها ندارد و احتمال آسیب دیدن در هنگام زلزله لوله پوش فیت از لوله پلیکا بیشتر است.

هنگام نصب لوله های پوش فیت از بست های زیادتری نسبت به لوله پلیکا استفاده می شود که این به تنهایی باعث بالاتر رفتن هزینه ی اجرا می گردد.

مزایای لوله های پوش فیت

مزایای لوله های پوش فیت

لوله پوش فیت را نمی توان در سیفون استفاده کرد.

مقاومت در زیر خاک لوله های پوش فیت کم است

نمیتوان عمر طولانی برای لوله های پوش فیت در نظر گرفت

تمام سیستم لوله کشی را نمیتوان با پوش فیت انجام داد زیرا قسمت های بیرونی در معرض نور خورشید قرار میگیرند.

اطلاعات فنی لوله پوش فیت

-لوله پوش فیت یک سر سوکت در قطرهای 40، 50، 63، 75، 90، 110، 125 و 160 میلی متر و طول های 15 و 30 سانتیمتر و 0.5 ، 1 ، 2 و 3 متر عرضه می گردند.
-لوله پوش فیت دو سر سوکت نیز معمولا در قطرهای 40، 50، 63، 75، 90، 110، 125 و 160 میلیمتر و در طول های  0.5 ، 1 ، 2 و 3 متر عرضه می گردند.
-رنگ این لوله ها اغلب مشکی ، طوسی ، سفید و یا نارنجی است.
-مطابق با استاندارد EN 1329-1 و ISO 9119-1 تولید میشوند.

قیمت لوله پوش فیت

برای خرید لوله پوش فیت می توان به این نکته اشاره کرد که به علت استفاده نشدن چسب برای اتصال این جنس لوله ها به هم ، هزینه ها کاهش می یابد. اما در نظر داشته باشید که قیمت مواد اولیه لوله پلیکا ارزان تر از لوله پوش فیت است .

مقاله مرتبط : انواع لوله پی وی سی

مقایسه لوله پوش فیت با لوله پلی اتیلن فاضلاب

لوله پوش فیت با توجه به معایبی که از آن برشمردیم نسبت به لوله پلی اتیلن فاضلابی بهتر است. زیرا لوله پلی اتیلن که برای فاضلاب ساخته می شود برای اتصال نیاز به جوش خوردن دارد. و جوش آن به خاک ، چربی و رطوبت حساس است.

مقاومت لوله های پوش فیت در هنگام نشست ساختمان بیشتر از لوله های پلی اتیلن است.

لوله های پلی اتیلن در مقابل تابش نور خورشید مقاومت خود را از دست می دهند.

اورینگ لوله پوش فیت

اورینگ لوله پوش فیت

لوله پوش فیت بی صدا

به این منظور این نام را روی این نوع لوله گذاشته اند که هنگام ریختن آب صدای تولید شده کاهش می یابد و همینطور قیمت این نوع لوله نیز از نوع معمولی بیشتر است.

 

جمع بندی:

اطلاعات در مورد لوله های مورد استفاده در ساختمان سازی برای پیمانکاران و کسانی که کارهای ساخت و ساز را انجام می دهند از مهمترین پیش زمینه هاست. بنابراین ما این اطلاعات را در حد مختصر به شما همکاران عزیز ارائه می کنیم و از جمله این محصولات ، لوله های مخصوص برق را که در مورد این محصول با هم زیاد صحبت کردیم تولید و به بازار عرضه میکنیم. هدف مجموعه مهندسی بامیک ، ساخت و سازی با کیفیت است که هم پیمانکاران راضی باشند و هم کسانی که از این خدمات اتفاده می کنند. شما می توانید برای گرفتن اطلاعات بیشتر در مورد لوله های برق پی وی سی و انواع آن با مهندسی بامیک تماس بگیرید و به رایگان مشاوره شوید.

تماس با بامیک پایپ

لوله پی وی سی | قیمت لوله پی وی سی

برای کسب اطلاعات در مورد لیست قیمت انواع لوله پی وی سی کلیک کنید.

منبع مقاله : لوله پوش فیت و تفاوت آن با لوله پلیکا و پلی اتیلن

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمحصولاتتماس